Разликата в скоростта на Toyota и конкурентните й частни отбори

...
Разликата в скоростта на Toyota и конкурентните й частни отбори
Коментари Харесай

Toyota все още не е показала истинската си скорост за 24-те часа на Льо Ман

Разликата в скоростта на Toyota и конкурентните й частни тимове в най-високия клас за " 24-те часа на Льо Ман " - LMP1 – ще бъде доста по-голяма от тази, показана в тестванията преди именитото съревнование. От това явно се притесняват съперниците и има за какво, защото времената, записвани от Toyota досега са с пет секунди по-бавни от рекордната обиколка на Камуй Кобаяши, записана на пистата през 2017 година

Частният отбор Rebellion бе този, който раздели двата автомобила на Тойота по време на теста. Машината Oreca R-13 на швейцарския отбор бе с 0.614 секунди зад Фернандо Алонсо и Toyota с номер 8.

" Toyota сигурно са доста бързи. Те не демонстрират същинската си скорост и крият доста добре картите си ", съобщи водачът на Rebellion Бруно Сена, който е в екип с някогашните водачи на Audi в Световния шампионат за устойчивост (WEC) Нийл Яни и Андре Лотерер.

Други частни тимове като ByKolles пък се прицелват в третото място, или другояче казано – най-хубавите от останалите. По-оптимистичен вид към момента виждат в SMP Racing – съветският частен отбор, за който ще кара вторият международен Ф1 първенец в надпреварата тази година – Дженсън Бътън. Неговият съотборник Витали Петров съобщи: " Знам, че не е елементарно да победим Toyota, само че несъмнено имаме късмет. Всичко може да се случи на " Льо Ман ", това не е 6-часово съревнование. Знаем, че Toyota е бърза, само че също тaка знаем, че нашите мощни страни могат да я победят. Въпросът е да не вършим никакви неточности ".
D R E AM F I E L D of endurance

60 cars are all ready for the 86th Edition of the @24hoursoflemans, the 2nd Round of the #WEC Super Season!

Wish all of you have a great one! #LeMans24 #WEC #endurance pic.twitter.com/QdHRV4FcuM
— WEC (@FIAWEC) June 2, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР