Различните услуги за частни виртуални мрежи имат своите плюсове и

...
Различните услуги за частни виртуални мрежи имат своите плюсове и
Коментари Харесай

Искате дискретност? Най-добрите VPN мрежи ви очакват

Различните услуги за частни виртуални мрежи имат своите плюсове и минуси, тъй че изборът на решение би трябвало да бъде осведомен

VPN услугите оферирате дискретно сърфиране в уеб, само че се разграничават в редица аспекти

Виртуалните частни мрежи стават все по-популярно средство за отбрана на поверителността на трафика. Но другите услуги за VPN имат своите особености – или интерфейсът ще е комплициран, или услугата няма да предлага задоволително поверителност, или нещо друго, а това значи, че потребителите би трябвало да създадат осведомен избор.

В края на годината, когато обичайно е време за разбори и ранглисти, експерти от Софтуерния университет приготвиха обзор на най-хубавите VPN мрежи. Ето техните подбрани оферти:

Mullvad – най-хубава VPN като цяло

Mullvad е без подозрение най-хубавата мрежа във връзка с баланс сред другите аспекти. Десктоп клиентът, през който се достъпва мрежата, мина главен ремонт, а що се касае до поверителност – Mullvad прави отлична работа във връзка с скриването на трафика. Тя не пита за вашия имейл, също така можете да си платите таксата в кеш, в случай че желаете. Както голям брой други VPN мрежи, Mullad също има „ no-logging “ политика, а също така не събира никакви идентифициращи метаданни от вашия трафик. Скоростта е прилична, макар, че не е най-бързата мрежа.

Сребърният орден отива при CyberGhost

CyberGhost е заслужен съперник на Mullvad, най-много във връзка с скоростта в местоположения като Северна Америка и Европа. По отношение на анонимността на трафика – услугата също предлага добра отбрана. CyberGhost не изисква идентифицираща информация и употребява трети страни при разплащанията, въпреки че тук услугата не е толкоз мощна, колкото Mullvad. Въпреки това CyberGhost има неповторим и елементарен за потребление интерфейс, добра цена и „ streaming unblocking “ (въпреки, че това не важи за Netflix) – качества, които я вършат един извънредно верен VPN избор.

Най-добра VPN за достъп U.S. Netflix – Windscribe Pro

Ако живеете отвън Съединени американски щати, VPN е единственият метод да получите достъп до US библиотеката на Netflix. Но откогато компанията стартира да блокира виртуалните частни мрежи, едвам няколко услуги съумяват да се преборят със стрийминг бехемота. Една от тях е Windscribe Pro. Тя доближава положителни скорости на своите U.S. сървъри и посредством нея можете доста елементарно да достъпите Netflix: просто изберете „ Windflix ” връзката от десктоп приложението или браузър приставката и можете да гледате. Имайте поради, че Windflix е към момента в бета версия, само че все пак работи безпроблемно. Освен това има и Windflix U.К., при положение, че желаете да гледате програмата на английското поделение. Разбира се, Netflix може да блокира достъпа когато и да е, само че към този момент Windscribe е една стъпка пред стрийминг колоса.

HotSpot Shield – най-бързият VPN

Безспорният победител е HotSpot Shield. Тази мрежа предлага високи скорости, хубав и елементарен интерфейс в своето десктоп приложение (то е единствено за Windows) и обгръща 25 страни. Нека обаче скоростта не ви изкушава – съгласно политиката за поверителност на компанията, всяко ваше деяние се записва – макар, че не сочи директно към вас, само че не това е, което желаят потребителите, търсещи поверителност. Друг минус е методът на разплащане – просто нямате опция за анонимно разплащане, а като прибавим това към неналичието на цялостна поверителност на трафика, не е несъмнено, че бързината е задоволителен мотив, с цел да решите в интерес на HotSpot Shield.

Автор: Георги Кацаров
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР