Различни специалисти правят проучвания за човешките взаимоотношения. Едно от тях

Различни специалисти правят проучвания за човешките взаимоотношения. Едно от тях ...

Мъжете с тези имена - по-вероятно да са мухльовци и често са под чехъл

Различни специалисти правят проучвания за човешките взаимоотношения. Едно от тях са именно семейните. Не е тайна за никого, че има и по-властни дами, които държат мъжете си под чехъл. Интересно е обаче, че мъжете с тези имена, които ще споменем в следващите редове, често са под чехъл. Това явление при тях е толкова срещано, че можете само по името да познаете дали семейният мъж срещу вас е такъв.  Тези дами, които пък са неомъжени и имат връзка с някой от тези мъже, могат да проверят дали лесно биха свили гнездо и поели командването у дома.

Според проучванията носителите на името Николай нямат достатъчно мъжка сила. Те са готови да направят всичко за половинката си. Биха жертвали всичко свое, само тя да бъда щастлива. Разбира се, за нея ще изпълнят и най-налудничавите желания.

Представителите с името Димитър също са нежни и отзивчиви. Това важи с пълна сила, ако към тях са им казвали Митьо или Митко в детството. Те растат като галеници и за тях няма нищо странно в това мъжът да измие чиниите или пък да почисти. Те винаги са готови да ви отменят в домакинските задачи. Чудесни партньори за свиване на гнездо.

Мъжете с името Анатоли се смята, че често имат здравословни проблеми. Те са зависими от своите жени в живота си. Първоначално от майките си, а на по-късен етап и от жените си. Животът при тях протича в постоянно и вечно подчинение.

Кои са най-късметлийските мъжки и женски имена? Кои са най-късметлийските мъжки и женски имена?
Направени са били проучвания кои имена носят най-много късмет на дамите и господата. За най-късметлийско женско име е било посочено Еле...

Ако пък срещнете мъж с името Валентин, можете да бъдете сигурни, че той не иска да командва вкъщи. Ако съпругата му иска да заеме мястото му на лидер, той няма нищо против. Склонен е да не забелязва тези дреболии и като цяло всичко останало, стига да има мир и любов.

Мъжете с името Валери са властни и не дават контрола лесно. Е, винаги има изключения и това е именно тяхната любима. За нея са готови на всичко. Колкото и да е трудно, те ще намерят начин да ѝ угодят. Не така стоят нещата с другите хора. В отношенията си с тях те са безкомпромисни и не позволяват да им се качват на главата. Ако искате да контролирате този мъж – накарайте го да се влюби във вас!

Това е мнението на експертите за различните имена. Ако имате половинка с такова име, лесно можете да проверите дали това е вярно и до каква степен се отнася за вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com