Различни могат да бъдат факторите, поради които венозните стени губят

Различни могат да бъдат факторите, поради които венозните стени губят ...

Ако имате разширени вени, листата на този плод ще ви СПАСЯТ

Различни могат да бъдат факторите, поради които венозните стени губят еластичността си и се разширяват от кръвта, която ги изпълва. Причините за това най-често са заседнал начин на живот, наднормено тегло, бременност, напредване на възрастта.

Неприятната новина е, че с времето кръвоносните съдове стават все по-тъмни и започват да прозират през кожата.

Това обаче съвсем не е единствената причина, заради която искаме да се отървем от проблема. Болката, която човек изпитва, в следствие от разширени вени, може да се окаже нетърпима в някои случаи.

Съвременната медицина разполага с какви ли не методи за лечение, както и медикаменти, чието действие е доказано.

Ако имате разширени вени, лекувайте ги с ДОМАТИ Ако имате разширени вени, лекувайте ги с ДОМАТИ
Доматите са ценени по цял свят не само заради вкусовите си качества, но и заради своите полезни свойства. Те са изключително богати на ...

Много от хората обаче предпочитат да се доверят на натуралните средства, които са ползвали нашите баби и дядовци.

Лозовите листа успокояват разширените вени

Може и да не знаете, но лозите листа са сред най-предпочитаните, когато става въпрос за разширени вени. Те съдържат редица полезни вещества, чието действие е успокояващо.

Ако страдате от разширени вени и от дълго време насам се чудите как да се справите с проблема или най-малко да успокоите неприятното усещане, но без да се възползвате от крайните продукти на фармацевтичните компании, то ние ви предлагаме да си набавите шепа лозови листа. Сигурни сме, че ще останете безкрайно доволни от тяхното действие.

Лесен китайски метод срещу разширени вени Лесен китайски метод срещу разширени вени
Разширените вени са хронично прогресиращо заболяване на вените, проявяващо се в тяхното разширяване, удължаване и извиване.Те могат да ...

Вана за крака с лозови листа

Вземете голям съд и на дъното му наложете няколко лозови листа. Залейте ги с 4 чаши вода и след това ги сложете на котлона да се варят. 15 минути е достатъчно време за термична обработка. След като отварата се охлади, можете да я прецедите.

Излейте течността в леген или друг съд, който ви е удобен за вана. Потопете краката си и стойте така в продължение на 5 минути. Веднага след това ги потопете в друг съд с обикновена вода. Дръжте краката си 10 минути и след това повторете процедурата. Можете да направите това около 3 – 4 пъти и след това да подсушите краката с кърпа.

Веднага ще усетите облекчение. Лозовите листа са чудесен начин да се справите с проблемите, свързани с разширените вени!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com