Разкриват се нови подробности за противоречивата обиколка на Кейт Мидълтън

...
Разкриват се нови подробности за противоречивата обиколка на Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Кралската обиколка на Карибите: колко струва на британския данъкоплатец

Разкриват се нови детайлности за спорната обиколка на Кейт Мидълтън и принц Уилям на Карибите.

Според отчет на двореца от сряда пътуването на херцога и херцогинята на Кеймбридж през март е коствало на английските данъкоплатци 275 000 $.

Обиколката на Уилям и Кейт в Белиз, Ямайка и Бахамите беше най-скъпата обиколка на кралското семейство през последната финансова година, която преди малко завърши. Въпреки че обиколката беше подхваната в чест на платинения празник на бабата на Уилям - кралица Елизабет, двойката се сблъска с възходящо напрежение в карибските страни, където кралицата остава държавен глава . По време на обиколката имаше митинги против колониализма и апели за отпадане на кралицата като държавен глава.

Миналата седмица Уилям съобщи в публично послание, че двамата с Кейт са научили по какъв начин „ предишното тежи на сегашното “ на фона на разногласията, последвали обиколката им.

Второто най-скъпо задгранично посещаване е на принц Чарлз, който пътува до Барбадос през ноември предходната година на цена от 168 000 $. Престолонаследникът беше разполагаем за церемонията по прехода в Барбадос, когато отстраниха кралица Елизабет като държавен глава и поставиха клетва на първия президент на островната страна.

Използването на Кралския трен от Елизабет II (с който тя пътува до Шотландия тази седмица) до Корнуол за посрещане на политическите водачи от Г-7 през юни предходната година струваше 38 400 щатски $. В отчета са включени единствено пътуванията, които са коствали над 18 100 $.

Освен това членовете на кралското семейство са направили 179 полета с хеликоптер (на обща стойност 1,1 млн. долара) и 24 чартърни полета (на стойност 341 000 долара).

Кралските чиновници признават, че съществува „ напрежение “ сред желанието на кралското семейство да понижи въглеродните излъчвания и работата им в региона на околната среда - като премията Earthshot на Уилям и напъните на Чарлз за резистентност и надзор на климата.
 Кейт и Уилям на съревнование по ветроходство на Карибите  Кейт и Уилям на съревнование по ветроходство на Карибите  Кейт и Уилям на съревнование по ветроходство на Карибите  Кейт и Уилям на съревнование по ветроходство на Карибите
„ Пътуванията са значима част от активността на членовете на кралското семейство, без значение дали става дума за визити на общности или за пътувания в чужбина по искане на държавното управление. То е част от главната роля на членовете на кралското семейство “, споделя почитан кралски източник. „ Ще се възползваме от някои от нещата, които научихме по време на пандемията, като да вземем за пример виртуалните срещи, само че няма сурогат на физическите визити. “

За да се противодействат на това, кралските особи употребяват биогорива в кралския трен. Чарлз също поддържа напъните за потребление на стабилно гориво за самолети. Помощникът му дава висока оценка на Кралските военновъздушни сили като „ блестящи сътрудници “, когато кралските особи употребяват самолета RAF Voyager. Всеки полет на кралския аероплан Voyager от Обединеното кралство ще бъде с стабилно гориво. Всички излъчвания от пътуването също се компенсират - нещо, в което Чарлз е водещ.

„ Има спор сред това да бъдеш първенец по запазване на околната среда и формалните пътувания “, споделя кралският асистент. „ Сложно е, само че това е методът, по който той се пробва да го съчетае. “
 Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на премеждие в джунглата в последния ден от кралското турне на Карибите  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на премеждие в джунглата в последния ден от кралското турне на Карибите  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на премеждие в джунглата в последния ден от кралското турне на Карибите  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на премеждие в джунглата в последния ден от кралското турне на Карибите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР