Разкрития за натиск като част от разследването по импийчмънта на

...
Разкрития за натиск като част от разследването по импийчмънта на
Коментари Харесай

Виндман: Тръмп се държа неуместно със Зеленски

Разкрития за напън като част от следствието по импийчмънта на американския президент Доналд Тръмп направи шефът по въпросите за Европа в Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати полковник Александър Виндман, съобщи The Hill.com.

Той бе следващият, който даде показания на обществено чуване.

Виндман съобщи, че държанието президента Доналд Тръмп в диалога му от 25 юли с украинския му сътрудник Владимир Зеленски е било " несвоевременно ".

Той е изразил загрижеността си за това пред юрист на Националния съвет за сигурност (НСК) от " възприятие на дълг. "

" Никога не съм мислил, че ще седнал съм тук и ще потвърждавам пред този комитет и пред американската общност за моите дейности ", сподели първоначално Виндман, който носеше униформата си по време на чуването във вторник.

Той признава също по този начин за оказан напън върху него и други очевидци по делото, които са висши държавни чиновници. Въпреки че не показва съответно Тръмп, излиза наяве, че натискът е пристигнал от него и доближените му.

Припомняме, че по-рано, от показанията по следствието за импийчмънт на Доналд Тръмп на двама високопоставени чиновници на Белия дом свидетелстваха, че няма данни за интервенция на Украйна в акцията за президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година
 Хил и Виндман опровергаха тезата за украинска интервенция в американските избори
Хил и Виндман опровергаха тезата за украинска интервенция в американските избори

Това излиза наяве от стенограмите…

Това излиза наяве от стенограмите на чуванията в Конгреса на някогашната съветничка в Белия дом Фиона Хил и Виндман.

Тезата за украинска интервенция беше стартирана от президента Доналд Тръмп при опитите му да отклони вниманието от съветската интервенция в американския политически живот.

Адвокат Дженифър Уилямс, консултант на вицепрезидента на Съединени американски щати Майк Пенс, заяви през днешния ден пред Конгреса, че не може да разкрие детайлности за телефонен диалог сред Пенс и украинския водач Владимир Зеленски от 18 септември, тъй като е систематизиран.
 Белият дом засекретил телефонен диалог на Пенс със Зеленски
Белият дом засекретил телефонен диалог на Пенс със Зеленски

Адвокат Дженифър Уилямс, консултант на вицепрезидента на Съединени американски щати Майк Пенс, заяви пред Конгреса, че не може да разкрие детайлности

Според известието от диалога Пенс и Зеленски са разговаряли за идна среща на Доналд Тръмп с украинския му сътрудник в коридорите на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк през септември.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР