Разкаляният терен, който повече прилича на краварник, отколкото на паркинг,

...
Разкаляният терен, който повече прилича на краварник, отколкото на паркинг,
Коментари Харесай

Паркинг-краварник дере с два пъти повече пари от Синята зона в центъра на София!

Разкаляният терен, който повече наподобява на краварник, в сравнение с паркинг, се намира на столичната улица "Рачо Димчев ". Пресечката е кръстена на Рачо Димчев, който е бил прочут търговец и банкер. Но сборището, което е ситуирано към него е насмешка към паметта му.

"Каква беше изненадата ми, когато оставих колата си за 10 минути, а един угоен мъж от бутката ми изиска 4 лв.! Попитах го за какво желаят толкоз доста средства, а той най-нахално се изрепчи, че в най-скоро време таксата за час ще скочи на 5 лв., а по-късно лукаво се подсмихна като гладно куче при типа на сочна пържола. Пържолата, обаче в неговия случай се оказаха две банкноти от по два лв..

Скандално е в центъра на София да има такова неприятно място, за което да се заплащат такива големи пари ", описа пред БЛИЦ клиент на паркинга.


Подстъпите към терена, в който са паркирани колите, също е с размазан тротоар, в който плочките са се откъртили и могат да се трансфорат в капан за преминаващите хора.

Безумието се разиграва на метри от постройката на Европейския парламент в София.

Много хора ще си кажат - един паркинг самичък може да си дефинира сумата за престой, може даже да си сложи цена по 100 лв. на час. Това в действителност е законно! Но морално ли е? Отговорът би трябвало да го дадат контролните органи на Столична община.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР