Разгромната победа с 6:0 над кипърския АПОЕЛ върна настроението в

...
Разгромната победа с 6:0 над кипърския АПОЕЛ върна настроението в
Коментари Харесай

Зидан: Ясно беше, че Кристиано и Бензема ще започнат да бележат

Разгромната победа с 6:0 над кипърския АПОЕЛ върна настроението в редиците на Реал Мадрид. Испанският гранд изостава на цели 10 точки от Барселона в Примера дивисион, само че в Шампионската лига към този момент има обезпечено място на осминафиналите. След голеадата в Никозия старши треньорът Зинедин Зидан отличи особено Кристиано Роналдо и Карим Бензема, които бяха изпаднали в голова суша, само че нощес се разписаха по два пъти.

“Много съм удовлетворен, тъй като вкарахме шест гола и не допуснахме нито един в нашата врата. Изиграхме отличен мач и показахме образован футбол. Радвам се за момчетата, тъй като те работят доста старателно и е хубаво да видят резултатите от труда си”, съобщи Зидан.

“Беше ясно, че Роналдо и Бензема няма да имат потребност от още доста време, с цел да стартират да бележат. При всеки футболист има по-слаби интервали, само че те са играчи от най-висока класа и го потвърждават непрекъснато. Сега би трябвало да се съсредоточим върху идващия си мач”, сподели още французинът. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 21 ноември  АПОЕЛ Никозия 0:6краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР