Разград. Шампионът Лудогорец посреща Локомотив (Пловдив) в мач от втория

...
Разград. Шампионът Лудогорец посреща Локомотив (Пловдив) в мач от втория
Коментари Харесай

Лудогорец приема Локомотив Пд в мач преди да отпразнува титлата

Разград. Шампионът Лудогорец посреща Локомотив (Пловдив) в мач от втория кръг на плейофите в първата шестица на efbet Лига. Разградчани към този момент и на доктрина си осигуриха десетата поредна купа и през днешния ден ще играят без напрежение, до момента в който гостите ще се опитат да се върнат на второто място, на което се настани ЦСКА-София. Разликата сред двата отбора е 1 точка в интерес на " алените ", които обаче най-вероятно ще получат служебна победа против ЦСКА 1948.

Лудогорец е в серия от 5 следващи победи в шампионата с голова разлика 13:1. От друга страна, " смърфовете " записаха 4 поредни победи без позволен гол, само че в самия завършек на постоянния сезон отстъпиха с 0:1 на ЦСКА 1948.

От старта на акцията Лудогорец и Локомотив се срещнаха 4 пъти. Първо " черно-белите " се постановиха с 1:0 и подвигнаха Суперкупата на България, след това Лудогорец направи поврат с 3:1 в шампионата, а в ответния дуел напролет Локо победи с 3:2 на " Лаута ". Най-драматичен беше конфликтът посред им от четвъртфиналите за Купата на България през март. В постоянното време срещата приключи 1:1, а гол на Мавис Чибота в продълженията прати Лудогорец в идващия кръг.

В мача с Локомотив (Пд) Лудогорец за пръв път ще сложи звезда над емблемата си, символизираща десетте трофеи.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР