„Разговорите за патриотична коалиция са започнали от миналата година. По

...
„Разговорите за патриотична коалиция са започнали от миналата година. По
Коментари Харесай

„Новият парламент: Избираме отново“: Елена Пешева и Кузман Илиев за загърбените пререкания в името на патриотичната коалиция

„ Разговорите за патриотична коалиция са почнали от предходната година. По стичане на събитията не се случи по-рано. Решихме да загърбим пререканията си, с цел да се обединим против заплахите, които идват. “

Това разясниха Елена Пешева от " Воля ", която е лидер на листата на обединението в Сливен и Кузман Илиев, който е представител на гражданската квота във Вътрешна македонска революционна организация и лидер на " Българските патриоти " в 23 МИР София.

През последните години Веселин Марешки е наричал Красимир Каракачанов " политически лъжец ", " глава на проведената незаконна група в Агенцията за българите в чужбина ", " политически мъртвец "! А Каракачанов е назовавал Марешки с думите " лице с жълти гащи, което приказва нелепости ", " патеричка ", " човек, който е по-добре да си пие хапчетата ".

Днес „ Воля “ и Вътрешна македонска революционна организация, дружно с НФСБ отиват на избор в патриотична коалиция, тъй като има заплаха за българския суверенитет, която ще пристигна от опцията за неограничения брой секции в чужбина в частност в Турция, съобщи Илиев.

Според Елена Пешева ролята на българските патриоти е ясна:

" Да сплоти всички партии към концепцията да се върнем към дневния ред на жителите, би трябвало да пазиме националния интерес. "

Относно глобите по закона „ Магнитски “ и попадането в листата на Петър Харалампиев, някогашният ръководител на Държавната организация за българите в чужбина, който беше номинация на Вътрешна македонска революционна организация, Илиев съобщи, че това би трябвало да се потвърди:

„ Не се колебая, че Америка манипулира данни за някакъв закон, който пази нейния суверенитет, двоумя се, че българското служебно държавно управление го дописва и прави реваншизъм под някаква форма “, добави той.

По време на предизборната акция " Тази събота и неделя " на bTV ви показва водачи ни листи и представители на гражданската квота в листите на първите 8 партии и обединения съгласно последното изследване на " Алфа рисърч ". То е направено със лични средства в интервала 30 май-7 юни измежду 1007 пълнолетни жители посредством директно изявление с таблети. В него на 7-ма позиция в електоралните настройки на старта на предизборната акция с 3,4% е обединението сред Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ – " Българските патриоти ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР