Разговори с Продължаваме промяната“ ще започнем в първия възможен момент.

...
Разговори с Продължаваме промяната“ ще започнем в първия възможен момент.
Коментари Харесай

Разговорите между ПП и ДБ няма да са публични

Разговори с „ Продължаваме промяната “ ще стартираме в първия вероятен миг. Няма да бъде обществен развой. Трябва да изберем най-хубавия вид, с цел да реализираме най-много резултат. Ефектът, който целим е първото място, което да ни разреши да наложим своя дневен ред и своята визия за образуване на ръководство на страната. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Иванов изясни, че гласоподавателите на двете обединения няма за какво да се тормозят. „ България би трябвало да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на благоприятни условия. Очевидно е, че това без нас не може да стане “, безапелационен е той.

По думите му правосъдната промяна и нейното осъществяване са въпрос на предпочитание. „ ГЕРБ и Движение за права и свободи провалиха гласуването. Те бяха в зала, те не се записаха ”, означи той. Иванов акцентира, че волевото деяние на ГЕРБ да не се записва демонстрира, че те не желаят промяната да бъде прекарана. „ Възможно е законопроектът да мине на второ четене “, сподели с вяра той.

Иванов посочи, че във връзка с листите те ще държат „ да генерират поддръжка и в тях да има водачи, които ясно да активизират волята на хората да гласоподават, с цел да можем да реализираме оптимален резултат “. Единственото нещо, което ме интересува е оптималният резултат за страната “, безапелационен е съпредседателят на „ Демократична България “.

Според Лорер обединяването сред Политическа партия и Демократична България ще донесе нова вяра за България.

„ Обединението сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, което следва да се случи, ще донесе нова вяра на цяла България. Обединението сред Политическа партия и Демократична България е в посока на завършване. Твърдо имам вяра, че ще сме номер 1 и, че идващото държавно управление, което ще бъде препоръчано в 49-я парламент, ще бъде излъчено от тази групировка “, съобщи Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.

Той посочи, че мандатът, който имат сега е да беседват за предизборна коалиция. Лорер сподели, че „ дружно Политическа партия и Демократична България ще реализираме доста по-добър резултат, в сравнение с сами “.

Според него обединяването е за положителното на страната. Лорер изясни, че няма мандат да разяснява какви имена се разискват за новата коалиция.

Депутатът от „ Продължаваме промяната “ означи, че ГЕРБ и Движение за права и свободи неведнъж са бойкотирали правосъдната промяна. „ До степен наужким да заявяваме, че желаеме, само че в действителност да протакаме времето на Народното събрание ”, сподели още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР