Разгневен съпруг споделя в социалната мрежа фейсбук случка от автомагистрала

...
Разгневен съпруг споделя в социалната мрежа фейсбук случка от автомагистрала
Коментари Харесай

Опасен участък на магистрала Тракия пука гуми СНИМКИ

Разгневен брачен партньор споделя в обществената мрежа фейсбук преживелица от автомагистрала " Тракия ".

Съпругата на Веселин Събев спукала гума на автомагистралата - в посока София - Бургас. Неприятният случай се случил сред Пазарджик и Пловдив. Мъжът споделя още, че половинката му не е потърпевша, само че той бил твърдо решен да съди АПИ.

Авторът на поста във фейсбук моли хората да карат деликатно в сектора, в който жена му си е изпатила от неприятната пътна настилка.

Също по този начин под обявата биват изписани и доста мнения. Ето какво гласят някои от тях:

" Така е като държавното управление не заплаща за подръжка и ремонт. ", написа още Иван Димитров

" И аз не съумях да я избегна тази. Направо ни изтракаха зъбите. Предна дясна беше под 1 атмосфера, когато спряхме в Пловдив. Аз също бих се включила към тъжба или каквото решите да вършиме против АПИ. ", написа Ju Der Panch.

" Магистралата при Пловдив и в двете направления е цялата в дупки. Подобна дупка, в случай че не е същата, има малко след последната отбивка за Пловдив в посока София-Бургас. ", прибавя Радостина Стоянова.

" Точно оттова с гума на височина 50 съм минавал с към 140 км/ч. Още е здрава... Не съм най-хубавия водач, само че постоянно съм бил на мнение, че в случай че нямаш преценка, и не гледаш по-далеч от 10 метра пред автомобила, по-добре да си държиш книжката в библиотеката у дома, и да си чакаш така наречен златен ваучър! ", разяснява Николай Благоев





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР