Разгледа фестивал на ледените скулптури в Петропавловската крепостПрезидентът Владимир Путин

...
Разгледа фестивал на ледените скулптури в Петропавловската крепостПрезидентът Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин стреля с оръдие в Санкт Петербург

Разгледа фестивал на ледените статуи в Петропавловската цитадела


Президентът Владимир Путин създаде обичайния пладнешки изстрел с оръдие на Петропавловската цитадела в Санкт Петербург, заяви Кремъл.

Държавният глава бе в Града на Нева за тържествата по случай Рождество Христово, което Русия отбелязва на 7 януари по остарелия (Юлиански) календар.

Заедно с президента стреля и почетният строител на Русия Владимир Бендет, който през днешния ден навърши 85 година и бе персонално поздравен от Путин.

В Санкт Петербург той се срещна и с ученици на Суворовското военно учебно заведение. След което посети фестивала на ледените статуи “Пътешествие към света ” в крепостта, където се снима с гости и прегледа експонатите. На фестивала са показани всички континенти на Земята с присъщата им архитектура, флора, фауна и подводния свят на океаните.

Държавният глава посети още гробницата на императорския жанр Романови на територията на крепостта, както и Петропавловската катедрала.

В първите минути на днешния ден Путин участва на Рождественското свещенодействие в Спасо-Преображенската катедрала в Санкт Петербург.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР