Раздялата винаги се свързва с болка и разочарование. Но някои

...
Раздялата винаги се свързва с болка и разочарование. Но някои
Коментари Харесай

Зодиите, които преживяват най-тежко раздялата

Раздялата постоянно се свързва с болежка и отчаяние. Но някои зодии я претърпяват по-тежко от останалите. Ето кои са те.
Овен
Овенът обича да поддържа връзка и да основава нови контакти, само че ненавижда да се сбогува и да се разделя.
 Тези сънища предсказват разлъка Тези сънища предсказват разлъка
Лошият сън постоянно е единствено демонстрация на подсъзнанието. Но от време на време сънищата са оракулски и в тази ситуация те са доста ярки, добре запаметяващи се и п...
Представителите на този знак не виждат себе си като самотници. Те в действителност имат вяра, че връзката е мощ. Овните черпят сили от позитивната сила на хората, които ги ценят и обичат. Това е смисълът на живота им. Ето за какво всяка разлъка провокира в тях неразбиране и незаинтересованост.
Много хора имат вяра, че на Овните не им пука дали са сами или не, само че това не е по този начин. Представителите на този знак  обичат мощно и безкористно.
Дева
Девата претърпява извънредно мъчно всяка разлъка. Не става въпрос единствено за преустановяване на връзка, само че и за привършване на служебни взаимоотношения, да вземем за пример. 
Дори да се наложи да зарежат отровен човек, Девите не стопират да се изтезават с мисълта, че са го наранили.
 Знаците, които крещят Зарежи го! Знаците, които крещят " Зарежи го! "
Чудите ли се дали тази връзка към този момент е на прага на привършване? Или просто си давате сметка, че може би това не е индивидът, с който бихте...
Ако някой напусне Девата, тогава тя се впуска в самоанализи, пробвайки се да открие минус в себе си, който може би въобще не съществува. В сходна обстановка самочувствието на Девата страда най-вече, защото стартират да я изтезават страхове и неприятни мисли.
Риби
Рибите са доста мощно привързани към всеки човек, който е част от живота им. Те се привързват към колегата си дотам, че стартират да зависят от него. За тях всяка разлъка е доста мъчителна, само че по някаква причина се пробват да не го демонстрират.
Рибите постоянно имат шанс в любовта, само че преди да го осъзнаят претърпяват доста разочарования.
След раздялата те резервират горчиви мемоари, които в никакъв случай не ги напущат. Попадайки в сходна обстановката, те дълго търсят отговори на въпросите в съзнанието си, убеждавайки себе си, че всичко е можело да бъде различноРибите страдат дълго след всяко взето значимо решение в персоналния им живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР