Раздялата на Сузанита с Марк Славов учуди малцина, защото болшинството

...
Раздялата на Сузанита с Марк Славов учуди малцина, защото болшинството
Коментари Харесай

Майката на Сузанита разкри истинската причина за раздялата й с Марк

Раздялата на Сузанита с Марк Славов учуди малко на брой, тъй като болшинството чакаха да се случи тъкмо това. Без значение, че двамата скоро станаха родители на момченце.

Предположенията обаче бяха, че Сузи Мурад ще е тази, на която ще й писне от Славов и ще го зареже, поради младостта и буйния си манталитет. Е, оказа се таман противоположното. Родителката й - Шенай Кузева най-сетне повдигна завесата и разкри повода за краха в връзките на младите.

 undefined

Бившата брачна половинка на Орхан Мурад описа, че дъщеря й е отказала да търпи това, което е търпяла самата тя в продължение на десетилетия.

" Сузанита се отврати от изневерите, от пиянството и от просташките изцепки на Марк. Той очевидно въобще не е подготвен нито за семейство, нито за дете, само че е по-добре, че тя му сподели пътя, в сравнение с да седи и да чака да се промени - това в никакъв случай няма да се случи. Казвам го по този начин уверена, тъй като с години се надявах татко й да стори същото - да се промени, само че уви ", показа Шенай.

Тя и Сузи живеят дружно и се грижат за дребния Матиас, а Кузева е уверена, че щерка й ще срещне подобаващия мъж, който ще бъде даже по-добър татко от Марк за внука й, пише kliuki.bg. 

" Колко хора се грижат в пъти по-добре за осиновени или доведени деца, в сравнение с биологичните им родители ", споделя Шенай.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР