Раздялата на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова се оказа

...
Раздялата на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова се оказа
Коментари Харесай

Грозно! Саня Борисова нагло се натиснала на голяма родна звезда и приятел на Ники Илиев

Раздялата на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова се оказа изненада за мнозина, въпреки за идния провал на брака им да се говореше от дълго време, а приятелите им бяха уверени, че това няма по какъв начин да не се случи.

Първоначално обвиняванията за проваления брак паднаха върху плещите на Ники, той даже беше забъркан в любовна връзка с актриса от „ Скъпи наследници “, което до този миг не е доказано от никого.


Близки до двойката обаче са на радикално друго мнение. Според информацията до раздялата на Ники и Саня е щяло да стигне, защото първо тя е залитнала от брачното ложе.


Според осведомени Саня нееднократно е била хващана в крачка, а държанието й към приятелите на мъжа й постоянно е било провокативно даже на обществени места. Актрисата, която имаше някакви актьорски изяви, единствено и само с помощта на обстоятелството, че се снимаше във филмите на обичания си, даже е задявала пред мъжа си сътрудника му и непосредствен другар Орлин Павлов. Саня го заграждала по време на фотосите на следващата лента на режисьора и основала много неприятна атмосфера за всички забъркани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР