Разчитаме на вашата подкрепа, защото пътят, по който водим България,

...
Разчитаме на вашата подкрепа, защото пътят, по който водим България,
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова към жители на Баните: България е на прав път, подкрепете ни, за да довършим започнатото*

Разчитаме на вашата поддръжка, тъй като пътят, по който водим България, е верен. Който има очи да види хубавото, ще признае, че България се трансформира към положително. Предстоят ни в действителност сложни времена с извеждането на страната от рецесията, само че има доста сериозен проект за възобновяване в Европа. Ние сме посочили, че работим добре с всички европейски институции. Всички тези средства от Европейски Съюз, с цел да стигнат и до дребните обитаеми места, в ръководството би трябвало да има специалисти с задоволително опит. Това съобщи пред поданици на Баните лидерът в листата на ГЕРБ-СДС в Смолянска област доктор Даниела Дариткова.

„ Най-важното е в тези комплицирани времена хората да не се откажат от правото си да избират. Разчитаме на извънредно висока интензивност на изборите, с цел да опровергаем изказванията на нашите съперници, че желаеме малко хора да отидат до урните. Надявам се да получим такава поддръжка, че да можем да осъществим всичките си задължения, абсолютно “, акцентира Дариткова. По думите й хората от листата са работили доста в годините и са натрупали скъп опит. Тя показа листата за Смолян с присъединяване на Недялко Славов, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов.
„ За мен парламентарните избори, които предстоят, са самобитен втори тур, на който ще забележим община Баните да затвърди посоката, която сподели изрично с избора на кмета Павлин Белчев. Имаме извънредно мощен лидер в лицето на доктор Дариткова - чията поддръжка се усещаше във всеки план за нашия район и общините ни “, уточни вторият в листата Недялко Славов. Той акцентира, че ГЕРБ-СДС поема ясни задължения за района.

По думите на Екатерина Гаджева – пета в листата, Баните е една прелестна дребна община със сериозен капацитет за развиване. „ Минералната вода е запас, който се ръководи през общината и Министерство на околната среда и водите. Много се веселя, че толкоз години по-късно тя е в основата на устойчивия ви занаят. Не се е разрешило с лекост да бъде износен този запас. Баните се трансформира в превъзходен спа курорт, с чиста и опазена околна среда “, сподели Гаджева. Тя прикани: „ Не вярвайте на някой, който ви дава обещание, че ще направи живота ви доста елементарен. Аз имам вяра във вашия разсъдък, заложете на виновните партии “.
*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за Парламентарни избори 2021.
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР