Разбрах, че вчера целият ръководен екип на Главна дирекция „Национална

...
Разбрах, че вчера целият ръководен екип на Главна дирекция „Национална
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Целият ръководен екип на Главна дирекция „Национална полиция “е уволнен без мотиви

Разбрах, че през вчерашния ден целият управителен екип на Главна дирекция „ Национална полиция “е уволнен без претекстове. Това съобщи в изявление в ефира на БТВ някогашният вътрешен министър Бойко Рашков след напускането на Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
Той заподозря предумисъл в това деяние и че има напън върху настоящия министър Демерджиев.

" Това беше екипът, който извърши промяна в централната част на дирекция на Националната полиция и разкри корупционни схеми в единния център за наказателната активност по линия на КТД. Тази работа беше разформирована. Дали не се цели да се възвърне сходна корупционна активност в дирекцията на националната полиция. Заради неналичието на претекстове за уволнението - всеки български жител може да допусне това ", добави Рашков.

По думите му там е комплициран чиновник със противоречива известност.

В Министерство на вътрешните работи има дирекция, която се занимава със сбствеността и по думите на някогашния вътрешен министър там има корупция.

" Имаше едно корупционно гнездо и продължава да има в Министерство на вътрешните работи, обвързвано с дирекция, която се занимава със собствеността. И с цел да отстраняваме в огромна степен това, взехме външен човек, който да не е прочут на никого, да не познава никого, с цел да може по-успешно да противодейства. Там беше, а в този момент е заменен без претекстове ", изясни Рашков.

Той разяснява и случай, за който твърди, че от сегашните зам.-министри има един, който е живял в държавната резиденция предходната година без никой да знае

" Той живял там гратис - без да заплащат квартира, без да заплащат ток, без да заплаща вода и разкритието на този факт е по времето навръх този шеф, който аз взех и назначих в тази работа ", изясни Рашков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР