Разбиха наркооранжерия в центъра на Бургас, съобщават от Областната дирекция

...
Разбиха наркооранжерия в центъра на Бургас, съобщават от Областната дирекция
Коментари Харесай

Разкриха наркооранжерия в центъра на Бургас

Разбиха наркооранжерия в центъра на Бургас, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Това се е случило след задържане с марихуана 31-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия. Мъжът е бил хванат към 7.40 часа през вчерашния ден до учебно заведение " Св. Княз Борис І " в к-с " Възраждане ".

При последвалото претършуване на населявания от него апартамент на ул. " Св. Климент Охридски " служителите на реда се натъкнали на наркофермата - таванско помещение, пригодено за развъждане на конопени растения.

Иззети са изцяло съоръжение и уреди - кварцови лампи, трансформатори, таймери, въздуховоди, вани и туби с течни торове, а също и близо 100 пластмасови саксии с коноп с приблизителна височина от 30-40 см.

Мъжът е арестуван за 24 часа.

При различен случай в града е арестуван 32-годишен мъж. При претършуване на дома му бил открит стъклен буркан с към 200 грама канабис. Извършено е претършуване и в парцел на бургазлията в село Изворище, от където е конфискувана найлонова торба със суха зелена тревна маса с тегло от към 500 гр. Общото тегло на открития канабис е към 700 гр. Мъжът е арестуван за 24 часа.

И по двата случая са формирани бързи производства.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР