Районният съд в Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров, тъй

...
Районният съд в Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров, тъй
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу Явор Бахаров

Районният съд в Разлог отсрочи делото против Явор Бахаров, защото той се яви самичък в правосъдната зала, без юристите си.

34-годишният артист показа пред магистратите билети на юристите си, които пътували за Австрия, и изиска да се отсрочи старта на делото. Съдът се съобрази с настояването и отсрочи проблема за 16 март.

Пред медиите Бахаров не бе сладкодумен.

" Надявам се, че когато дойдат юристите ми ще се даде ход на делото и тогава ще забележим какво ще реши съдът. Сега нямам какво повече да разясня ", сподели артистът, който е обвинен за шофиране след приложимост на алкохол и опиати.

На 8 февруари към 12.50 часа Явор Бахаров управлявал лекия си автомобил " Мицубиши " по ул. " Найден Геров " в Банско. По време на придвижване той се разминал в насрещната пътна лента с автомобил на автопатрул при Районното ръководство в курортното градче.

На служителите на реда им направило усещане, че колата на Бахаров криволичи по пътното платно.

Униформените последвали автомобила на артиста, като подали светлинен и звуков сигнал.

Явор Бахаров спрял на ул. " Пирин " в региона на хотел " Кемпински ". Извършената на място с техническо средство проба за приложимост на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Бахаров бил тестван и за приложимост на наркотични субстанции, като уредът отчел положителен резултат за кокаин и канабис.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР