Районният съд в Монтана наказа с парична глоба от 1000

...
Районният съд в Монтана наказа с парична глоба от 1000
Коментари Харесай

Подивял татко тегли як бой на даскалица в селска забавачка и съжали жестоко

Районният съд в Монтана наказа с парична санкция от 1000 лв. 54-годишен мъж, нанесъл побой на учителка в детска градина в село Мадан, община Бойчиновци.

Нападението е станало на 25 април тази година. Тогава подсъдимият Р.Р., който е със приблизително обучение, незает, неосъждан, нанесъл в центъра на селото удари по лицето и главата, скубал косите, дърпал ушите и обиждал В.А.

С побоя нападателният мъж предизвикал на учителката лека телесна щета, изразяваща се в болежка и страдалчество, без разстройство на здравето.

Деянието, за което законът планува до 3 години затвор, е осъществено във връзка изпълняваната от потърпевшата работа - преподавател в Детска градина „ Щастливо детство” в село Мадан, написа bulnews.bg.

На досъдебното произвеждане мъжът обяснил, че нанесъл побой на учителката, тъй като в детската градина дърпала ушите на щерка му и я тормозела. Пред магистратите подсъдимият изказал страдание за стореното и помолил за по-леко наказване.

Съдът призна обвинения Р.Р за отговорен, освободи го от наказателна отговорност и му наложи административно наказване „ Глоба “ в размер на 1 000 лв., която да заплати в интерес на Републиканския бюджет.

Решението предстои на обжалване и протестиране в 15-дневен период пред Окръжен съд-Монтана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР