Районният съд в Мездра току-що постанови най-тежката мярка за неотклонение

...
Районният съд в Мездра току-що постанови най-тежката мярка за неотклонение
Коментари Харесай

От последните минути! Районният съд в Мездра постанови „задържане под стража“ за Венцислав Йоханов, обвинен в изнасилването на дете /снимки/

Районният съд в Мездра преди малко постанови най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за Венцислав Йоханов, който е упрекнат в изнасилването на малолетно дете.
„ От данните по делото може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е направил закононарушението, за което е упрекнат. Това е тежко съзнателно закононарушение и са налице доказателства, че съществува действителна заплаха обвиненият да извърши друго закононарушение “, се споделя в претекстовете на съда за вземането на най-тежката мярка за неотклонение.
Пред постройката на правосъдната палата в железничарския град се бяха събрали другари на задържания мъж, които горещо го защитаваха и твърдяха, че по делото има доста неясноти.
Определението на съда предстои на неотложно осъществяване и на обжалване или протестиране в тридневен период от през днешния ден пред Врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР