Районният съд в Хасково задържа под стража 36-годишния А.Ш.Ю., привлечен

...
Районният съд в Хасково задържа под стража 36-годишния А.Ш.Ю., привлечен
Коментари Харесай

Арест за дилър, спипан със 110 дози наркотик в Хасково

Районният съд в Хасково задържа под стража 36-годишния А.Ш.Ю., притеглен като обвинен за държане на високорискови наркотични субстанции.

Случаят е от 17 т.м., когато жилището му в квартал „ Република “ полицията откри 110 дози с кафяво-жълто прахообразно вещество и суха зелена листна маса.

Днес съдът одобри, че обвиненият е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 1 до 6 години и „ санкция “ от 2 до 10 хиляда лв.. Съдът взе поради, че данните по делото фактически сочат, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение, поради извънредно неприятните му характеристични данни и предходните му осъждания, които не са изиграли своята предупредителна и възпитателна роля и обвинения е траял да има трайно открит незаконен метод на живот. Съдът установи, че действието разкрива висока степан на социална заплаха, защото става дума за държане на наркотични субстанции, които спадат към тъй наречените твърда дрога.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР