Районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки разкри подробности за извършения

...
Районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки разкри подробности за извършения
Коментари Харесай

Крадците разхвърляли сребърни накити в двора на митница Благоевград по време на бягството

Районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки разкри детайлности за осъществения грабеж в митническите хранилища към Териториална дирекция "Югозападна " в Благоевград.

По думите му, причинителите са се качили през спешна противопожарна стълба, качили са се на покрива и от там са влезнали в постройката. По този метод са стигнали до едно от вътрешните пространства, употребявано за склад на скъпи движимости, съобщи БТВ.

Обраха митницата в Благоевград

Борислав Ковачки добави, че явно крадците са бързали, защото има разхвърляни сребърни бижута. "Имаме информация, че там са се държали пари, които липсват, съответно цената ще се откри в границите на процеса, сподели още районният прокурор. Очаква се в идващите дни да има повече информация по случая ".

На място се правят процесуално-следствени дейности под надзора на районния прокурор Борислав Ковачки.

Сигналът е подаден тази заран.

Обир на бензиностанция в София

Огледът на мястото продълават с часове, следователи събират разпилените по двора на митницата сребърни бижута. При бягството си, обирджията изпуска среброто, което откраднал от постройката. Бижутата, както и парите, били конфискувани и съхранявани като материални доказателства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР