Районната здравна инспекция в Кюстендил обявява грипна епидемия на територията

...
Районната здравна инспекция в Кюстендил обявява грипна епидемия на територията
Коментари Харесай

Дупница и Сапарева баня обявиха грипна епидемия

Районната здравна ревизия в Кюстендил афишира грипна зараза на територията на общините Дупница и Сапарева баня от през днешния ден, 21 януари, заяви пресцентърът на Министерството на здравеопазването.

Връчено е наставление на началника на Регионално ръководство на образованието дните от 21 - 27 януари да бъдат оповестени за неучебни дни.

До второ разпореждане в двете общини се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ и провеждането на профилактични имунизации.

От през днешния ден предепидемична конюнктура е оповестена на територията на област Монтана . Там се лимитират всеобщите и публични мероприятие, както и организирането на мероприятия в детските и образователни заведения. Ограничават се и свижданиятa в лечебните заведения.

Противоепидемични ограничения се вкарват от през днешния ден и в Пловдивска област . Преустановяват се детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите интервенции, както и провеждането на профилактични имунизации.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР