Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 24-годишния Влади

...
Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 24-годишния Влади
Коментари Харесай

Съдът погна серийния обирджия Влади

Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на 24-годишния Влади Я. за това, че в изискванията на продължавано закононарушение лишил непознати движими движимости с желанието незаконно да ги присвои, като използвал за това мощ, написа TrafficNews.

На 4 октомври 2016 година, в Пловдив, към 4 часа, обвиненият Влади нападнал в тил непозната жена, която се движела по бул. „ Шести септември “. Той издърпал дамската й чанта с пари, ключове и други движимости, след което избягал. На същата дата, в Пловдив, към 6,55 часа, обвиненият забелязал друга непозната жена, която се движела по бул. „ Руски “. Той се доближил към нея, блъснал я в тил, издърпал дамската й чанта с пари и персонални движимости, и избягал.

По делото са били конфискувани записи от охранителни камери, проследяващи придвижването на една от потърпевшите дами по Главната улица на Пловдив. От направената техническа експертиза се открива, че през целия маршрут зад нея се е движел млад мъж, който бил разпознат като обвинения Влади. По-късно фрагменти били оповестени в онлайн медии и обвиненият още веднъж е бил разпознат като причинител на грабежите.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи съвещание по делото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР