Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо А.К., на 38 г.

...
Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо А.К., на 38 г.
Коментари Харесай

Жадна за ласки жена се регистрира в сайт за запознанства, а там мним Казанова я измами с над 36 бона

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на А.К., на 38 година Той е предаден на съда за това, че в интервала 29.03.2018 година до 14.06.2018 година, в изискванията на продължавано закононарушение, в Пловдив и в с. Н., обл. Пловдив, представяйки се под непознато име – Александър, за да набави за себе си имотна полза, възбудил и поддържал подвеждане у приятелката си А.С., че се нуждае от разнообразни суми пари, златни предмети и мобилни телефони, цената на които след това ще ѝ възвърне, като с това предизвикал на нея, на нейните родители и на други, имотна щета в общ размер 36 493 лв.. Престъплението е квалифицирано по чл.209 ал.1 вр. чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

А.К. и потърпевшата жена се срещнали посредством интернет уебсайт, като по-късно се срещнали и онлайн, оповестява plovdiv24.bg. Обвиняемият се показал с името Александър. Той твърдял, че имал охранителна компания и е представител на задграничен бизнес сътрудник, който обзавеждал офис у нас. В тази връзка заблудил дамата, че бил закупил оборудването за офиса, само че не му достигали пари за безценен мобилен телефон.

Пострадалата взела подобен на лизинг и го дала на обвинения. По негово гледище и със същата версия, той изискал още два скъпи телефона. Жената нямала опция да ги закупи на свои име. Тя помолила две нейни приятелки да създадат това и обвиненият получил желаните мобилни апарати.

Впоследствие той я заблудил и изискал пари за лекуване на дете в чужбина, за разкриване на банкови сметки, за заплащане на осигуровки и за неустойки за освобождение от охранителната компания, което не отговаряло на истината. 

Жената изтеглила няколко заема, а по този начин също желала пари от родителите си и нейни познати, които й предоставяли сумите, а тя ги давала на обвинения. А.К. ги харчел за персонални потребности. Когато потърпевшата почнала да си желае парите, той престанал да си подвига мобилния телефон. 

Установено е, че общата породена щета на потърпевшата и нейните близки е в размера на 36 493 лв.. Обвиняемият не е възстановил парите. По делото са разпитани голям брой очевидци, осъществени са разпознавания, очни ставки и други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР