Районна прокуратура-Пазарджик привлече като обвиняеми двама братя на 22 г.

...
Районна прокуратура-Пазарджик привлече като обвиняеми двама братя на 22 г.
Коментари Харесай

Потресаващо! Две момчета изнасилиха и убиха мъж

Районна прокуратура-Пазарджик притегли като обвинени двама братя на 22 година и 17 година за това, че на 13 -и януари във Велинград, са направили полово съприкосновение с 42-годишен мъж, като са използвали за това мощ и заплашване и действието съставлява изключително тежък случай.

На 16 януари 2022 година е бил получен сигнал на тел. 112, че във Велинград, в сграда, е открит умрял мъж, съпбщиха от държавното обвиняване. Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик велинградските служители на реда неотложно са почнали дейности по следствието. Първоначално досъдебното произвеждане е било формирано за причиняване на гибел по несъобразителност.

Установено е било, че по тялото на мъжа има следи от побой и полово принуждение. Няколко часа по-късно по отношение на осъщественото действие са открити от полицейски чиновници от РУ-Велинград и арестували двамата братя. И те, и жертвата са от ромската махала на курортния град, живеели доста оскъдно, в коптори.

На съдбовния 13 януари вечерта двамата братя отишли в колибата, населявана от 42-годишния Методи Н. Тримата имали остарели дрязги и неразбирателства, непрекъснато се псували и обиждали. Братята пребили от пердах Методи и направили полово съприкосновение, като използвали за това мощ и заплашване. Малко по-късно двамата си тръгнали и оставали жертвата си да се гърчи в мъка.

Сигнал, че мъжът е умрял, е бил подаден на 16 януари. При осъществения оглед в постройката, където е живеел, е бил открит дървен прът. Според първичните данни на медицинските специалисти гибелта е настъпила в резултат на скъсване на вътрешни органи на тялото.

Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик не престават дейните дейности по следствието. Двамата обвинени са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.Днес Районна прокуратура-Пазарджик внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР