Районна прокуратура – Своге привлече обвиняем за палеж на иглолистна

...
Районна прокуратура – Своге привлече обвиняем за палеж на иглолистна
Коментари Харесай

Обвиниха мъж от Своге за пожара над Реброво

Районна прокуратура – Своге притегли обвинен за палеж на иглолистна гора в сeло Реброво, оповестиха от прокуратурата.

Около 13:40 ч. преди два дни в с. Реброво, община Своге, махала „ Ямата “, било запалено имущество със забележителна стойност – тревни площи и иглолистна гора, благосъстоятелност на Държавно горско стопанство – Своге.
Пожарът край софийското село Реброво е овладян Изгорели са необитаеми постройки
Незабавно е бил осъществен оглед на местопроизшествието. Засегнатият парцел е с повърхност 40 декара и размер от 720 куб. м. дърва – бор.

В хода на следствието е бил открит причинителят на незаконното действие – С.К. Същият е бил арестуван, като му е било повдигнато обвиняване за непреднамерен палеж.

Продължава следствие и по друго досъдебно произвеждане, водено от Районна прокуратура – Своге, по отношение на запалени на 18 август необработваеми тревни площи и храсна растителност в махала „ Голяма поляна “ в с. Реброво.
Ново огнище на огромния пожар край Реброво То е зародило сутринта на необработваема поляна и застрашаваше боровата гора в региона
Имуществото също е благосъстоятелност на Държавно горско стопанство - Своге. Към сегашния миг по това дело няма привлечени в качеството на обвинени лица.

Гората над свогенското село Реброво пламна два пъти - един път в неделя следобяд и един път във вторник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР