Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Овчар опита да изнасили жена край Перник

Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против мъж с букви Е.Г. (на 51 години) за опит за обезчестяване. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Обвиняемият Г. живее в с. Драгичево, област Перник, и се занимава с развъждане на овце.

На 07 октомври 2018 година той извел стадото на паша в местността „ Умище “. По същото време там била на разходка И. Двамата се познавали образно. След като я видял, обвиненият прибрал овцете и я причакал на безлюдно място.

Връщайки се, дамата го видяла, само че не му обърнала внимание. Тогава обвиненият ненадейно я сграбчил с ръце в региона на гръдния панер и почнал да я стиска по този начин, че да не може да се съпротивлява. Пострадалата изпитала мощни болки и почнала да вика за помощ. Г. я заплашил, че ще я „ пребие “ и ще ѝ „ пререже гърлото “, след което я съборил на земята и тя паднала заднишком. Насилникът неотложно сграбчил панталоните и бельото, с които била обута И., събул ги и ги захвърлил встрани.

Силата, с която Е.Г. правил нападателните си дейности била толкоз огромна, че съпротивата, която дамата оказвала, била безуспешна, поради физическото му предимство. Освен че я стискал в региона на гърлото, той не спирал да я заплашва, че „ ще ѝ пререже гърлото, в случай че не млъкне “.

Пострадалата не преставала да вика и да поставя всевъзможни старания да се освободи от захвата на Г., заради което той не съумял да реализира съвкупление с нея. И. съумяла небрежно да се облече и побягнала към селото. Първоначално не желала да оповестява за случилото се, защото изпитвала позор и стеснение. Въпреки това, окуражена от околните си, подала сигнал за случилото се пред полицейските органи при районно управление (на МВР) гр. Перник.

При залавянето на обвинения той оказал физическа опозиция на полицейските чиновници.

Предстои наказателното произвеждане против обвинения Е.Г., който е осъждан, да продължи в съда. Понастоящем той е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР