Районна прокуратура – Горна Оряховица повдигна обвинение на жената, която

...
Районна прокуратура – Горна Оряховица повдигна обвинение на жената, която
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на жената, нападнала фелдшерка в Горна Оряховица

Районна прокуратура – Горна Оряховица повдигна обвиняване на дамата, която атакува фелдшер от Спешната помощ. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Велико Търново. Районна прокуратура – Горна Оряховица следи бързо произвеждане, формирано на 21 януари 2019 година за това, че на 21 януари 2019 година към 01.00 часа в град Горна Оряховица в постройката на ЦСМП - Горна Оряховица е породена лека телесна щета на Н. А. – медицински експерт при ЦСМП във връзка осъществяване на службата ѝ.

След правене на неотложно назначената съдебно-медицинска експертиза по отношение на характера и механизма на причиняване на телесното увреждане на потърпевшия медицински експерт, през днешния ден Районна прокуратура – Горна Оряховица повдигна обвиняване против жена с букви З.И. за причиняване на лека телесна щета на медицински експерт при осъществяване на службата му.

Предвиденото наказване е отнемане от независимост до 3 години. Предвид чистото правосъдно минало на обвиненото лице е наложително приложението на член 78А от Наказателен кодекс, който изисква подмяна на наказването отнемане от независимост с административно наказване - санкция от 1 000 до 5 000 лева

След предявяване на обвиняването и разпит по него, бързото произвеждане неотложно ще бъде импортирано в районен съд - Горна Оряховица за решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР