Районна прокуратура–Хасково предаде на съд 763-ма човека за първите шест

...
Районна прокуратура–Хасково предаде на съд 763-ма човека за първите шест
Коментари Харесай

763-ма изправени пред съда от Районна прокуратура-Хасково

Районна прокуратура–Хасково съобщи на съд 763-ма индивида за първите шест месеца на ​т.г. Това оповестиха от държавното обвиняване. След окрупняването в тази статистика са включени докладите за полугодието на териториалните отделения в Димитровград, Свиленград, Харманли и Ивайловград.

311 са импортираните в наказателното деловодство на Темида обвинителни актове за общоопасни закононарушения. ​Те са против пияни водач, без брошура, нерегистрирани коли, както и за държане на дрога.

191 са предадени на съд за осъществени закононарушения срещу активността на държавни органи, публични организации и лица, изпълняващи обществени функционалности, като тук са включени закононарушенията, свързани с нарушение на граничния режим.

Предадени на съд са 100 индивида за обири, отнемане, заличаване и разваляне на непознато имущество. За документни закононарушения с обвинителни актове са 67 души, за закононарушения срещу брака и фамилията – 32-ма, за закононарушения срещу стопанството – 22-ма, закононарушения срещу личността – 21, срещу публичния ред и публичното успокоение – 11.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР