Районна прокуратура-Асеновград наблюдава досъдебно производство за това, че днес в

...
Районна прокуратура-Асеновград наблюдава досъдебно производство за това, че днес в
Коментари Харесай

Появиха се кадри от инцидента на прелеза, пияният кантонер не пуснал бариерата!

 Районна прокуратура-Асеновград следи досъдебно произвеждане за това, че през днешния ден в Асеновград от чиновник по превоза са нарушени разпоредбите за употреба на жп уреди и по несъобразителност е породена междинна телесна щета на пасажер в лек автомобил " Опел Астра “ - закононарушение по член 343 алинея 1 писмен знак Б във връзка член 342 алинея 2 от Наказателния кодекс.

Днес към 7,00 часа е бил подаден сигнал на телефон 112, че на охранителен жп прелез на околовръстния път за Асеновград пътнически трен, движещ се от Пловдив за Асеновград, се е блъснал в преминаващ от там лек автомобил " Опел Астра “, в който са пътували трима мъже. Те са били откарани в болничното заведение с пострадвания. Според първичните данни причина за пътното произшествие е неспусната железопътна преграда на прелеза.  

По делото са осъществени два огледа на местопрестъпление, разпитани са очевидци и други. Към момента няма повдигнати обвинявания. За  24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи е арестуван К.М., на 60 година, дежурен кантонер. Той е тестван с техническо средство " Алкотест Дрегер “, който отчел съществуване на 1,8 промила алкохол в издишания въздух. Тестът за алкохол на машиниста на влака е негативен. Разследването по случая продължава.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР