Районна прокуратура – Пловдив наблюдава бързо производство за причиняване на

...
Районна прокуратура – Пловдив наблюдава бързо производство за причиняване на
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира след побоя в Стария град

Районна прокуратура – Пловдив следи бързо произвеждане за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди за побоя, който хотелиер нанесе на чиновник на „ Общинска защита “.

Както GlasNewsсъобщи на 16 март 2023 година, в гр. Пловдив, към 20,30 ч.,на ул. „ Съборна “, лидер на лек автомобил изискал да бъде пропуснат през бариерата, с цел да влезе на територията на „ Старинен Пловдив “. Служителят на „ Общинска защита “ не го е позволил, тъй като не е показал хартиен пример или телефонна резервация за хотел, каквито са условията. След като притежателят на хотела Борис Христов бил известен, че не се позволява негов клиент, той отишъл на мястото и нанесъл няколко удара в лицето на охранителя. 

Подаден e бил сигнал в Четвърто районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, гр. Пловдив. Незабавно е бил изпратен полицейски екип и причинителят е бил открит и арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. 

Пострадалият е бил откаран за обзор в болница. По бързото произвеждане се правят дейни дейности по разследването  - разпити на очевидци, назначена е здравна експертиза  и др.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР