Районна прокуратура – Добрич привлече към наказателна отговорност и задържа

...
Районна прокуратура – Добрич привлече към наказателна отговорност и задържа
Коментари Харесай

Арестуваха мъж ударил тежко свой познат в главата 

Районна прокуратура – Добрич притегли към наказателна отговорност и задържа за период до 72 часа 30-годишен мъж, предизвикал междинна телесна щета на собствен прочут. Наблюдаващият случая прокурор ще упорства за установяване на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на Й.Д., като следва настояването да бъде импортирано за разглеждане в съда. Това оповестиха от пресцентъра на съда за Varna24.bg.



На 18 март 2023 година, обвиненият срещнал собствен прочут на улица " Бойчо Огнянов “ в град Добрич. Нанесъл му удар в лицето, а откакто потърпевшият паднал на земята, го ритнал. Последвала реакция от страна на очевидци, намиращи се наоколо, и 30-годишният Й.Д. избягал. Потърпевшият мъж бил отведен неотложно в болнично заведение, където се наложило да бъде опериран. Има действителна заплаха за живота на мъжа (43 г.), защото той е получил тежки мозъчни контузии. В хода на следствието са събрани данни за това, че двамата мъже и преди са имали спорове.

Малко след осъщественото от него, обвиненият е арестуван и му е повдигнато обвиняване. Й.Д. е добре прочут на органите на реда и е осъждан три пъти.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в Добрич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР