Районен съд - Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура -

...
Районен съд - Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура -
Коментари Харесай

Дадоха 3 месеца затвор на младеж от Монтана, седнал зад волана пиян

Районен съд - Монтана утвърди съглашение сред Районна прокуратура - Монтана и отбраната на подсъдимия И. М. М. за наказване 3 месеца „ Лишаване от независимост “ за ръководство на МПС с централизация на алкохол над 1.2 промила.
На 28 февруари 2021 година към 5.15 часа в регионалния център чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели за инспекция на ул. „ Свети Патриарх Евтимий” И. М. М /24 г./ от село Дългоделци, който карал лек автомобил БМВ 318 и открили с,,Алкотест Дрегер 7510 “, че ръководи с централизация на алкохол в кръвта си над 1.2 на хиляда, а точно 1.36 на хиляда. Служителите съставили на И. М. М. акт и по случая било формирано досъдебно произвеждане.
Пред съда И. М. М. - със приблизително обучение, незает, осъждан и с многочислени наказания за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване „ Лишаване от независимост “ за период от 3 месеца, които да изтърпи дейно при първичен общ режим. Съдът наложи на И. М. М. и наказване „ Лишаване от право да ръководи МПС за период от 12 месеца, считано от датата на отнемането на свидетелството по административен ред - 28 февруари 2021 година
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР