Районен съд – Варна одобри споразумение, с което наложи на

...
Районен съд – Варна одобри споразумение, с което наложи на
Коментари Харесай

6 месеца пробация за 38-годишен варненец за кражби в размер на над 3200 лева

Районен съд – Варна утвърди съглашение, с което наложи на подсъдимия наказването. То е за период за период от 6 месеца, при двете наложителни ограничения - срещи с пробационен чиновник и регистрация по сегашен адрес, с честота 2 пъти седмично.

Самата кражба е осъществена при условия на продължавано закононарушение, с четири обособени действия, осъществени през кратковременен интервал от време – от 12 декември 2018 година до 10 май 2019 година. Престъплението е осъществено посредством разрушение на загради, крепко направени за отбрана на парцел, както и посредством потребление на моторно транспортно средство за напредване. През горепосочения интервал, от три частни парцела, благосъстоятелност на разнообразни лица, в две варненски села, подсъдимият лишил голям брой непознати движими движимости като мотофреза, строителни и пчеларски колички, фотоволтаичен панел, разнообразни принадлежности и посуда, в това число пчелни кошери с цялостни пчелни фамилии. Вещите подсъдимият товарел в бус, като след това някои от тях продавал, а други укривал. При четвъртия случай, от заложна къща във Варна, където бил постоянен клиент, подсъдимият откраднал марков часовник.

Инкриминираното имущество е на обща стойност за над 3 200 лв.. Впоследствие част от откритите у подсъдимия непознати движимости, с протокол за непринудено предаване, били върнати на пострадалите.

38-годишният обвиняем е с чисто правосъдно минало.

Към момента всички породени от действието имуществени вреди са възобновени на потърпевшите притежатели. Съдебният акт е финален.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР