Районен съд – Варна наложи условни наказания и лиши от

...
Районен съд – Варна наложи условни наказания и лиши от
Коментари Харесай

Съдът във Варна наказа пияни шофьори, сред тях и жена

Районен съд – Варна наложи условни санкции и лиши от правоуправление водачи, карали в нетрезво положение, оповестиха от пресслужбата на съда.

В бързо произвеждане съдът наложи на 47-годишен лидер наказване от 6 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период, както и санкция в размер на 250 лв.. На 10 юни тази година във Варна подсъдимият е заловен да ръководи лек автомобил " Ауди “ след приложимост на алкохол. Взетата от лидера кръвна проба открива, че той кара с централизация на алкохол от 2,07 на хиляда. Подсъдимият бе лишен от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 1 година.

47-годишна жена от Варна е открита да кара лек автомобил " Мерцедес “ на 18 юни тази година с алкохолна централизация от 1,44 на хиляда. За съответното действие съдът утвърди импортирано съглашение, с което в бързо произвеждане й бе наложено наказване от 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период. Подсъдимата бе лишена от право да ръководи МПС в продължение на 6 месеца.

На различен 38-годишен лидер, управлявал в нетрезво положение с 1,25 промила  алкохол в кръвта автомобил " Ауди “ по бул. " Владислав Варненчик “ на 3 април т.год., по силата на съглашение с признание на виновността, съдът наложи условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост. Подсъдимият беше лишен от правоуправление за период от 6 месеца.

Постигнатите и утвърдени от съда съглашения са дефинитивни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР