Райфайзенбанк (България) започна подмяна на банкоматите си с машини от

...
Райфайзенбанк (България) започна подмяна на банкоматите си с машини от
Коментари Харесай

Безконтактно теглене и внасяне на новите банкомати на Райфайзенбанк


Райфайзенбанк (България) стартира замяна на банкоматите си с машини от ново потомство, които са с безконтактна технология и тъчскрийн. На новите устройства могат да се вършат и вноски по сметката на картата. До края на годината банкоматите в над 100 офиса на банката ще бъдат сменени с новите устройства, оповестиха от кредитната институция.

Благодарение на безконтактната технология ще могат да се правят интервенции – изтегляне и внасяне, единствено с приближаване на картата до четеца и без тя да напуща ръката на клиента, което ги прави по-бързи и по-сигурни. С аксесоарите за заплащане на Райфайзенбанк – стикери и гривни, също ще могат да се правят интервенции.

Новите банкомати разрешават на притежателите на карти на Райфайзенбанк да вършат и вноски. Така бързо и комфортно клиентите на банката могат да погасяват отговорности по кредитни карти, да зареждат дебитните си карти, да внасят дневния оборот на компанията си. Средствата стават неотложно разполагаеми по картата, с която се прави вноската.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР