Райфайзен Лизинг България ще бъде официален лизингодател на Международното изложение

...
Райфайзен Лизинг България ще бъде официален лизингодател на Международното изложение
Коментари Харесай

Райфайзен Лизинг е официален лизингодател на Международното изложение Truck Expo

Райфайзен Лизинг България ще бъде формален лизингодател на Международното ревю за тежкотоварни коли Truck Expo 2017 . То ще се организира сред 1 и 3 юни на летище Лесново .

На щанда на Райфайзен Лизинг посетителите на ревюто ще могат да се съветват с специалисти от сдружението и да получат промоционални лизингови условия, съобразени с техните съответни потребности.

Промоционалните условия включват атрактивна рента и минимално самоучастие, годни до края на юни 2017 година Клиентите, сключили покупко-продажби в дните на ревюто, ще се възползват и от спомагателен бонус – без такса финансиране. Посетителите на ревюто, ще могат да се срещнат с предлаганите финансови артикули за цялата гама тежкотоварни коли, както и да получат подробна информация за опцията за финансиране по стратегия COSME на Европейската комисия.

COSME e гаранционна стратегия, предлагана от Райфайзен Лизинг с поддръжката на Европейския капиталов фонд (ЕИФ), която дава финансиране на българските дребни и междинни предприятия (МСП) при облекчени условия.

По програмата могат да се финансират МСП, разрастващи допустима активност според критериите на ЕИФ, които имат предпочитание да влагат с минимално самоучастие или имат започващ бизнес. Програмата дава опция за финансиране посредством лизинг с минимална предплатена вноска, с разсрочено или предплатено платено Данък добавена стойност, като за компании с бизнес история над 1 година предплатената вноска е 5%, а за започващи компании с история на бизнеса под 1 година е 20%.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР