Рая Пеева напусна гаджето си - подсъдимия Явор Бахаров, който

...
Рая Пеева напусна гаджето си - подсъдимия Явор Бахаров, който
Коментари Харесай

Рая Пеева се изнесла от Бахаров окончателно

Рая Пеева напусна гаджето си - подсъдимия Явор Бахаров, който беше заловен да кара пийнал и надрусан предишния февруари в Банско. Слуховете гласят, че артистът почнал да протяга ръка на русокоската в прояви на ревнивост, а тя си събрала багажа и го напуснала. Не е ясно дали краткотрайната им разлъка няма да е дефинитивна, тъй като те са се карали нееднократно, само че тя постоянно се е прибирала при него. Този път обаче нещата наподобяват съществени и не се знае дали Рая ще му елементарни. Според нейни сътрудници от "Преди обед " преди седмица тя изглеждала много смутена, разочарована и засегната, само че не изпаднала в детайлности на какво се дължат персоналните й драми.

Явор нееднократно е признавал за своите проблеми с неконтролируемата експанзия, поради които посещава психолог от две години. Името му се забърка в куп кавги, като най-грандиозният е от предишния февруари, когато го хванаха да кара надрусан и пийнал в Банско. Той получи ефикасна присъда за отнемане от независимост за година, само че апелира. Делото към този момент няколко пъти се отсрочва и към момента не е ясно дали артистът ще излежи наказването си. Той даде обещание пред съда, че ще загърби остарелия си метод на живот и ще тръгне по нов път благодарение на сътрудници артисти и на приятелката си.

До скоро Явор снима на морето втория сезон на "Съни бийч ", от където беше на косъм да изхвърчи поради свадите. Оказа се, обаче, че таман те предизвикат вниманието на фена и подвигат рейтинга на продукцията, написа Галерия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР