Равенството на срещу е предизвикало по-голямо разочарование в , отколкото

...
Равенството на срещу е предизвикало по-голямо разочарование в , отколкото
Коментари Харесай

Куман: По-разочарован съм, отколкото бях след загубата от ПСЖ

Равенството на против е провокирало по-голямо отчаяние в, в сравнение с тежкото проваляне с 1:4 от през седмицата. Каталуците водеха с 1:0 след гол от дузпа на и имаха голямо преимущество, само че не съумяха да стигнат до втори гол и бяха осъдени минута преди края, когато Кадис изравни от дузпа. Така Барса пропусна шанса да се възползва от неверните стъпки на Алтетико Мадрид и да се включи по-сериозно в борбата за купата.

" Разочароващо е. Такива мачове би трябвало да се печелят, а ние не успяхме да го създадем. Имахме огромна опция след загубата на. Много съм отчаян. Дори повече, в сравнение с бях във вторник. Не можехме да си позволим да изпуснем две точки. Не обичам да упреквам самостоятелно играчите си. Не изпълнихме дилемите в офанзива и би трябвало да се пазиме по друг метод.

Проблемът бе, че разликата в резултата бе прекомерно дребна и те можеха да изравнят когато и да е, което се и случи. Оставихме им късмет да изравнят в последните минути. Когато не затвориш мача с втори гол, те постоянно могат да отбележат. Липсваше ли прохлада в офанзива.

Прегледах запис на обстановката с дузпата и мисля, че бе противоречива, само че можеше да се свири. Не знам дали Лангле трябваше да рискува и да нападна топката. Може би не ", съобщи Куман. Ла Лига 24 кръг, неделя 21 февруари  Барселона 1:1краен резулат  Кадис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР