Растителните храни са по-нискокалорични от животинските. Те помагат за намаляване

...
Растителните храни са по-нискокалорични от животинските. Те помагат за намаляване
Коментари Харесай

Плодове и зеленчуци в диета за отслабване

Растителните храни са по-нискокалорични от животинските. Те оказват помощ за понижаване на тежестта по-бързо, а за това на помощ идват плодова и зеленчукова диета. Наред с растителните храни тялото получава задоволително количество витамини и микроелементи, което спомага за поддържане на имунитета.
Отслабването с диета от зеленчуци и плодове става най-вече, посредством понижаване на потреблението на протеини и мазнини. Такава диета започва процеси в тялото, които способстват ускорената загуба на тегло:
времето за асимилиране на храната се усилва заради огромното количество фибри. Това води до понижаване на апетита;
- метаболизмът се ускорява;
- непотребната течност бързо се отстранява;
- липолизата се форсира - процесът на разграждане на мазнините.
Диетата оказва помощ за възстановяване на храносмилателния тракт. Ефектът от възстановяване на настроението е видян и заради огромното количество серотонин в употребяваната храна.
Общи правила
Основата на диетата са плодовете и зеленчуците. Консумацията на месо и риба е позволена от някои типове диети. Това като общо количество, не би трябвало да надвишава 150 g дневно.
Броят на храненията не е стеснен. Когато гладът стартира, може да бъде сподавен неотложно с плодове и зеленчуци.
Не забравяйте да спазвате режим за банкет на вода, като потреблението би трябвало да е най-малко 30 ml чиста вода на 1 kg тегло дневно.
Зеленчуците и плодовете се употребяват най-добре пресни. Може да вършиме салати и смутита от тях, да изстисквате сок. Термична обработка би трябвало да е единствено, посредством задушаване, варене, печене или подготвяне на пара. Добре е да съставлява 30% от употребяваната храна за деня.
Лимонов сок или оцет се употребяват като дресинг за ястия. Маслото и сосовете са прекомерно калорични и затова неразрешени.
Ако вярно формулирате дневна диета, до момента в който спазвате посочените наставления, може бързо да отслабнете, без да изтощавате тялото от апетит.
Разрешени и неразрешени храни
При сформиране на диетично меню би трябвало да се употребяват следните артикули:
- зеленчуци;
- плодове;
- ядки;
 Кои са скритите черти в характера на всяка зодия? Кои са скритите черти в характера на всяка зодия?
Всеки зодиакален знак носи избрана загадъчност в себе си. И до момента в който множеството черти в характера на зодиите са познати, то има няколко...
- зеленина;
- постно пиле или риба (ако такива ястия са планувани от определената алтернатива за диета);
- горски плодове;
- бобови растения;
- сушени плодове (не повече от 40-50 g).
 Какво мислят мъжете за дами над 30 години Какво мислят мъжете за дами над 30 години
Жените до 30 години, какво ли мислят мъжете за тях. Все отново, до тази възраст дамата се счита още за млада. На 30, не е нито млада, нито...
Въпреки, че основата на менюто е растителна храна, не всички плодове могат да се употребяват. Забранените зеленчуци включват картофи заради високото наличие на нишесте и царевица заради високото наличие на калории. Сладките плодове, като банани и грозде, също би трябвало да бъдат изключени от менюто. Голямото количество въглехидрати в състава им не разрешава те да бъдат класифицирани като диетична храна.
Забранени в ежедневната диета са още:
- сладкиши, в това число сладкиши и мед;
- тлъсто месо или риба;
- газирани напитки;
 Кои са зодиите, които имат максимален шанс? Кои са зодиите, които имат максимален шанс?
Всеки от нас обича да е късметлия - да си откри пари на пътя, да завоюва от тотото или нещо друго, което да се случи по щастлива случа...
- мляко и млечни продукти;
- яйца;
- сосове на основата на майонеза, кетчуп, люти подправки;
- зърнени храни;
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР