Ръстът на битовата престъпност през настоящата година спрямо предходната е

...
Ръстът на битовата престъпност през настоящата година спрямо предходната е
Коментари Харесай

Демерджиев: Трайна е тенденцията престъпленията у нас да намаляват

" Ръстът на битовата престъпност през актуалната година по отношение на миналата е 0,7%, а разкриваемостта е повишена със 7%. Ако се търси проблем в растежа битовата престъпност, не е в Министерство на вътрешните работи ", сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев от трибуната на Народното събрание.

" Ще се търси решение по какъв начин да се ограничи тя, само че митът, че е повишена стремглаво не е правилен. Нарастването на телефонните измами обаче е истина. Те се реализират обаче главно от територията на други държавни – най-често Румъния и Гърция, по тази причина подобряваме връзката със службите на тези страни ", изясни Демерджиев.

„ Трайна е наклонността закононарушенията у нас да понижават. По отношение на изборите – има 90 досъдебни производства, работи се по тях. Има забележителен прогрес по огромна част от тях. С нищо обстановката по тези избори като деяние или противопоставяне на купения или изкривения избор не се разминава от предишни избори. Установи се линия, която е положително равнище за противопоставяне на тази престъпност ", сподели още служебният министър..
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР