Расисткият скандал няма нищо общо с футбола. Не бива самият

...
Расисткият скандал няма нищо общо с футбола. Не бива самият
Коментари Харесай

Сакскобурготски с много интересен коментар за Брекзит

Расисткият скандал няма нищо общо с футбола. Не бива самият спорт да се осквернява с сходни прояви. Това съобщи в Пловдив някогашният министър председател Симеон Сакскобурготски във връзка абсурда на мача България - Англия, оповестява "Монитор ".

Сакскобурготски бе в града на тепетата, с цел да взе участие във валидирането на специфична илюстрована пощенска карта „ 140 година от подписването на Константинополския кротичък договор” дружно с княз Никита Лобанов-Ростовский - внук на княз Алексей Лобанов-Ростовский, подписал историческия документ от страна на Русия.

„ Винаги е грозно, неприятната реклама, която се прави на България. Това са изключения. Само няколко души и незабавно излизат на първа страница и по малкия екран. Грозно е да се вършат сходни подмятания таман за България, тъй като мисля, че знаете – сме дали значително уроци за това по какъв начин да съжителстваме в миналото”, съобщи екс министър председателят.

С думите „ Не съм от тайните хора”, той посочи, че не има вяра абсурдът да е бил изфабрикуван от чужбина и че по-скоро се е търсело сензационното от задграничната преса. „ Българският народ не е подобен. Да се надяваме,че ще се не помни и на следващия ден ще излезе друга, по-голяма новина”, сподели още той.

По думите му Брекзит бил колосална неточност, само че трябвало да се гледа оптимистично на протичащото се. За излизането на Англия от Европейски Съюз и за приемането на Северна Македония и Албания, още не била казана последната дума. Ако всяка страна играе настрана на международната сцена, то нямало да има никакви шансове и просто се заличавала.

В същото време нямало различен потребен ход за Европейски Съюз, с изключение на обединяването, а и обединена Европа се гради към този момент 60 години, тъй че имало вяра разсъдъкът да надделее във връзка с целостта на Европейски Съюз.

В Пловдив Симеон Сакскобургготски бе отличен с влиятелна международна премия за филателия. Той получи медала „ Хунзикер”, който Международната асоциация на филателните специалисти / AIEP/ дава за забележителен принос в изследователската активност.

Бившият министър-председател на България беше весел и със специфичен подарък. Филателисти от съветския град Санкт Петербург му сервираха голямо копие на първата българска пощенска марка, която е имала стойност 5 сантима и е била отпечатана там. Копието е направено от марки и с ювелирна точност възпроизвежда всички елементи на оригинала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР