Рапърът Павел си татуира зловещи знаци от най-гледания сериал в

...
Рапърът Павел си татуира зловещи знаци от най-гледания сериал в
Коментари Харесай

Рапърът Павел луд по сериала „Squid game“! Вижте какво си татуира

Рапърът Павел си татуира злокобни знаци от най-гледания сериал в историята! За по-малко от месец корейската поредност „ Игри на калмари “ („ Squid game “) разруши всички върхове и над 11 милиона души са го пускали. Манията пo лентата е толкоз огромна, че доближи и до България.

Павел, който е дуетната половинка на Венци Венц, и гаджето му Криси си татуираха на вратовете квадрат, триъгълник и кръг, които са признака на,,Игри на калмари “ и се носят от охранители, които избиват участниците. След като рапърът се похвали с телесната рисунка, приятелката му го прикани „ Да поиграем “, тъкмо каквато имитация има в сериала. Павел толкоз е луд по поредицата, че признава, че се замисля дали да не предприеме екзотично пътешестване до Южна Корея.

„ Скоро един хотел в Корея ще провежда тези игри, единствено че краят надлежно няма да е какъвто в сериала. Зад всяка татуировка се крие някакво значение. Тази допускам е изводът, който си вършим за живота сред духовното и материалното, парите не са нищо, в случай че изгубиш най-важното, фамилията и любовта. Много са хубави и ви стоят необикновено “, написа другарка на Павел, а той й отвърна: „ Кажи почтено! Започвам суперсериозно да премислям екскурзия до Корея! “.

„ Игри на калмари “ споделя за 456 души, които са затънали в задължения и обезверени от живота. Те са затворени в база на остров и би трябвало да изиграят 6 игри, които всички деца знаят и са играли. Различното е, че в сериала тези, които изгубят, умират. Заради бруталните подиуми на принуждение доста страни приканват поредицата да бъде неразрешена, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР