Рапърът Криско признава, че макар повечето хора да свързват лятото

...
Рапърът Криско признава, че макар повечето хора да свързват лятото
Коментари Харесай

За Криско лятото е напрегнат сезон

Рапърът Криско признава, че въпреки множеството хора да свързват лятото с отмора и почивка, за него това е най-напрегнатият сезон. Той издаде, че все още работи по два негови плана - един на Tита, както и по мениджмънта на изпълнителите в продуцентската му къща. Това по никакъв метод не се отразява на участията му в обичаното лятно музикално турне.
При всяко качване на хип-хоп звездата на сцената реакцията на публиката е неописуема. "Най-позитивната страст, която няма да изчезне от съзнанието ми скоро " - по този начин разяснява срещата си с почитателите Криско. Неговите осъществявания карат публиката да прекъсва песните му, с цел да скандира по цели 10 минути името му.
Изпълнителите, които се изявяват в границите на обиколката с мотото на известна безалкохолна напитка, към този момент сътвориха над 360 минути незабравими преживявания пред повече от 50 000 фенове. Именно подобен старт дадоха Криско, Павел и Венци Венц, "СкандаУ ", Михаела Маринова, Дара, балет "Нова ", диджей Дончо, Балан, Михаела Филева и Tита, минавайки през Горна Оряховица, Пловдив, Велико Търново и Русе. Следващите места и дати са Варна на 11 юли и Бургас на 14-и.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР