Рапърът Криско, който направи повече дуети с фолкаджии отколкото всяка

...
Рапърът Криско, който направи повече дуети с фолкаджии отколкото всяка
Коментари Харесай

Зарязаният Криско лъска реномето

Рапърът Криско, който направи повече дуети с фолкаджии в сравнение с всяка друга певица от лекия род е решил да чисти реномето си. Изпълнителят все по-често е подложен на критика, че прави чалга, а не рап. Вероятно по тази причина и съобразителният габровец е решил да работи върху новия си имидж освен музикално, само че и образно.

Кристиан Талев, както са същинските имена на изпълнителя се появи в обществените мрежи издокаран в костюм. " Когато детето се учи да върви и падне 50 пъти... То в никакъв случай не си споделя: " Може би не съм роден за това ", съобщи под костюмарските фрагменти звездата.

А почитателите се питат дали се готви да влиза в по-сериозен бизнес от музикалната сцена или просто се пробва да изпъкне след чалга фиаското, което претърпява през последните години.
свързани новини17993на 14.12.2021
От друга страна фамилният живот на куца и това значително му понижи рейтинга на оборотен инфлуенсър. Все по-рядко може да се забележи рекламен пост в Инстаграм профила му. Очевидно тъй като рекламодателите не виждат съвършения облик, който да популяризира продуктите им.

Запознати издават, че е изоставен от Цвети след серия от кавги по сред им. Не е известно каква е точната причина за краха в връзките им, само че е реалност, че хубавицата го претърпява доста тежко.

И въпреки да не са оповестили публично, че към този момент не са дружно, тя няколко пъти индиректно приказва за раздялата им, като споделя по какъв начин се усеща напоследък, написа " Хотнюз ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР