Рапърът Костадин Кобаков – Кобака, и 34-годишната му любовница издъхнаха

...
Рапърът Костадин Кобаков – Кобака, и 34-годишната му любовница издъхнаха
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯТА Е ГОЛЯМА! Бащата на Кобака проплака: Аз открих труповете им! Гледката беше страшна...

Рапърът Костадин Кобаков – Кобака, и 34-годишната му държанка издъхнаха от задушаване по време на любовни милувки в гараж в Пловдив. Както БЛИЦ писа двамата били в мерцедеса с пазарджишка регистрация на 40-годишния мъж, прочут с песните си с Мишо Шамара и Ванко 1.

Труповете на Кобака и новата му другарка, която била женена с две деца, били открити към 7 часа сутринта на 17 март от татко му. Предполага се обаче, че са умряли два дни по-рано – в петък вечерта, тъй като от този момент околните им нямали връзка нито с единия, нито с другия, написа „ Телеграф “. На 15 март вечерта 34-годишната дама на Кобаков била на работа в дискотека в Пловдив. След като промяната ѝ завършила, се обадила на Костадин да се видят. Той имал опция да я заведе на хотел, тъй като в джоба си имал 4700 лв.. Вместо това предпочел да ѝ се похвали с новото си жилище в една от първокласните преди малко издигнати кооперации на ул. „ Рая “ в кв. „ Смирненски “.

„ Аз открих труповете им, тъй като синът ми не си вдигаше телефона от петък вечерта. Звънях му и тази нощ (бел. Ред – на 17 март) в 4 часа сутринта, само че след това в 7 часа телефонът му към този момент беше с паднала батерия. Гледката беше страшна. На никой родител не поисквам да погребва детето си, не знам по какъв начин ще кажа на майка му, че е умрял “, плачеше бащата Асен пред злощастния гараж. Той допуска, че синът му е желал да се похвали на новата си другарка с новозакупеното жилище.

Костадин и дамата му се отдали на милувки в колата в гаража. Явно им е станало студено и по някое време той е запалил мотора, което решение се оказало съдбовно.

Едно от най-известните части, в които Кобака рапира, е „ Ти искаш да бъдеш с мен “, а друга известна негова ария, отново дружно с Ангел, е „ Не всичко е пари “. Първият му албум:Моят бизнес “ е продуциран от рап бандата на Мишо Шамара „ Гумени глави “ и е публикуван през 1999 година, а вторият му албум е „ Стил шлагер “. Кобака става по тези години член на групата, взел участие в техните части и клипове. След това я напуща и стартира независима кариера. Има ресурси с Мишо Шамара, Ангел, Трой, доктор Пит и други рапъри, След като завършва с музикалната си кариера, по думите на татко му Асен, Костадин се присъединил в фамилния бизнес с игрални зали. „ Беше крупие при мен, Работеше доста, само че и ние доста му угаждахме “, призна родителят. Кобака се оказа и внук на някогашния народен представител на Българска социалистическа партия от Пазарджик Костадин Кобаков. Преди да отиде в Народното събрание, дядото е бил ръководител на алените в града. Бил е народен представител мандат 2005-2009.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР