Рапърът Кание Уест откри ревюто на Баленсиага“ на Парижката седмица

...
Рапърът Кание Уест откри ревюто на Баленсиага“ на Парижката седмица
Коментари Харесай

Кание Уест откри ревюто на „Баленсиага“ на Парижката седмица на модата

Рапърът Кание Уест откри ревюто на „ Баленсиага “ на Парижката седмица на модата, съобщи Агенция Франс Прес. Мъжете носеха униформи или аксесоари като бебешко кенгуру. Жените бяха облечени в дълги рокли и ходеха измежду тиня.

Каскет под суичър, кожен панталон, черно сако , доста джобове, спортни обувки – по този начин се появи рапърът Кание Уест на дефилето във Вилпен, Северен Париж, надалеч от суетата на стилната седмица. Уест е другар на дизайнера на „ Баленсиага “, грузинеца Демна. 

Бившата партньорка на рапъра и муза на „ Баленсиага “ – Ким Кардашиян , беше на първия ред на мрачното ревю, което се организира измежду фон на строителна площадка и тиня. 

Звездите на сбирката бяха мъжките модели – в къси панталони и черни бомбета, спортни блузи с качулки, полуспортно, полудомашно облекло. Бял деним бе оцапан с тиня.

Някои от мъжете носеха бебешки слингове, шарени сакове или плюшени играчки. Друг аксесоар беше розовата пазарска торба, преметната на рамо. Жените бяха изискан, с високи токове, които се забиваха в калта. Мъжете газеха с кецове и чехли сабо.

Розови рокли, черно и бяло по тялото, блестящи и транспарантни тоалети бяха в контрастност с калта. Сребристи материи и шлейфове като че ли бяха подготвени да се отделят от потискащата атмосфера и да отидат да честват. „ Правете обич, а не война “, беше написал дизайнерът Демна на поканата за ревюто.
Демна се показва само с дребното си име в света на модата, пренебрегвайки семейството Гвазалия. 

Според него модата е образно изкуство и като такова няма потребност от история, с цел да се продава. Така спри става част от дизайнерите, които не съпровождат дефилетата си с никакво известие. „ Ненавиждам етикетите “, споделя Демна, който въпреки всичко слага логото на „ Баленсиага “ върху основаните от него облекла. 
През март Демна, който е претърпял войната на Русия против Грузия като дете, изрази извънредно състрадание към Украйна в своето прет-а-порте. Тогава той съобщи, че модата е изгубила правото си да съществува и стилната седмица е станала неуместна. 

През лятото Демна стана един от посланиците на платформата „ Юнайтед24 “ (United24), която набира средства за възобновяване на Украйна. 
„ Баленсиага “ провежда ликвидация, средствата от която подкрепиха украински бежанци.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР